Llampa.al Web & Design | Llampa Web & Design
Llampa Web & Ofron shërbimet me cmimet më të mira në treg dhe cilësinë maksimale per sherbimet te marketingut dixhital. Prej disa vitesh kemi ofruar shërbimet në tregun shqiptar dhe jo vetëm duke ndërtuar faqe interneti, kataloge, broshura, logo e shumë shërbime të tjera.
faqe interneti, domaine.al , website, ndertim faqe interneti, hostime, faqeweb, logo dizajn, katalog, broshura, dizajn kopertinash, programe, sherbime it, mirembajtje, marketing, facebook, google ads
14869
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14869,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ju duhet një faqe interneti për aktivitetin tuaj? Jeni në vendin e duhur.

Llampa Web & Ofron shërbimet me cmimet më të mira në treg dhe cilësinë maksimale.

Prej disa vitesh kemi ofruar shërbimet në tregun shqiptar dhe jo vetëm duke ndërtuar faqe interneti, kataloge, broshura, logo e shumë shërbime të tjera.

Faqe Interneti

Ne ndërtojmë faqet e interneti moderne për çdo nevojë duke filluar nga bloget në e-shop

Logo

Ne jemi të specializuar në krijimin e logove dhe gjetjen e prezantimit më të mirë për kompaninë tuaj ose faqen tuaj.

Social Media Marketing

Rrjetet sociale janë bërë një partner i madh i kujtdo që dëshiron të shesë ose të zgjeroj biznesin online.

Broshura, Kartvizita, Katalog etj

Ofrojme dhe shumë shërbime të tjera si broshurat, kartvizita, katalogje etj.

Llampa Web & Desing

Ne i orientojmë projektet dhe punet tona drejt zgjidhjeve sa më praktike dhe estetike.

Gjithmonë të azhornuar me teknologjite me të reja dhe programet më të fundit.

8

Vite eksperiencë

+47

Klient

100+

Projekte

4500

Orë pune

Dizajn0%
Kodim/Zhvillim0%
Rindërtim website0%
Suport0%
Sygjerime0%
Kreativitet0%
Modifikim0%
Dizajn0%