Llampa.al Web & Design | Faqe interneti, Logo Design & Marketing
16241
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16241,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Ndertime faqe interneti llampa.al

Ndertim faqe interneti

Ne ofrojme faqe interneti që transformojnë praninë tuaj dixhitale dhe zgjerojne audiencën tuaj. Ofrojmë dizajne moderne responsive  filluar nga faqet prezantuese dhe blogjet, deri tek faqet e shitjeve online,

logo dhe brand

Logo Design & Branding

Ne do të punojmë ngushtë me ju për të zhvilluar një logo tërheqëse, unike që dallon vërtet nga logot e tjera. Gjithashtu ne ofrojmë dizajne të personalizuara të logos dhe brand identity.

Mirembajtje faqesh interneti

Zgjidhje Digital Marketing

Ekipi ynë ka një përvojë të shkëlqyer duke përdorur të gjitha aspektet e internetit për të rritur markën tuaj me marketingun online. Ne punojmë që marka juaj të lulëzojë.

Hostim dhe Domaine llampa.al

Mirembajtje Web dhe Hostime

Gjithashtu ne ofrojmë migrimin e hostimit, instalimin e certifikatës SSL, Konsultime për projektet e faqes në internet. Ne mund të menaxhojmë Cloud Hosting, Mirëmbajtjen e WordPress, Mbështetjen Teknike etj.

Rreth agjensise sone

Ne jemi një agjenci dixhitale me lokacion ne Tiranë, Shqipëri.
Që nga viti 2014 ne operojmë me shumë klientë vendas dhe ndërkombëtarë, duke u ofruar atyre zgjidhjet më të mira dixhitale, për faqet e internetit, blogjet, faqet e e-commerce, logon, kartat e biznesit, branding dhe shumë zgjidhje të tjera dixhitale.

Ekipi ynë ka përvojë në zhvillimin e krijimit të faqeve te internetit, mirëmbajtjen, zgjidhjet teknike, dizajnet unike dhe sigurine maksimale.
Ne ndërtojmë strategji për të përfituar sa më shume nga investimi juaj për të ndërtuar një prezence sociale dhe dixhitale për rritjen e biznesit tuaj.

a

Disa nga punimet tona

  • All
  • Broshura
  • Faqe Interneti
  • Kartevizita
  • Logo dizajn

Aftesite tona

Më shumë se 10 vjet përvojë na bëjnë partnerin më të mirë për ju

Ju duhet nje faqe interneti ?

Na kontaktoni tani dhe ne jemi të gatshem t’ju ndihmojmë me një faqe interneti të re ose zgjidhjet qe ju duhen.