Llampa.al Web & Design | Reklama ne Facebook, Instagram, Google
43
page-template-default,page,page-id-43,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Reklama ne Facebook, Instagram, Google

Rrjetet sociale dhe kryesisht facebook janë shndërruar në aleatët më të mirë për të gjitha bizneset.

Reklamat e të gjitha llojeve të ndryshme si televizive, radiofonike mediatike të shkruara e kanë humbur peshën e dikurshme dhe vazhdojnë të kenë cmime tepër të larta.

 

Facebook dhe Llampa Web & Design ju ofron reklamimet më eficiente të njohura ndonjëherë nga tregjet ndërkombëtare me cmime shumë të ulëta . Provojeni dhe ju suksesin e reklames së targetuar , duke zgjedhur audiencën që doni të shikojë reklamën.

 

Reklama juaj shfaqet vetëm tek personat që ju kërkoni duke e bërë reklamën tuaj të dukshme vetëm në personat që kanë vertëtë interes tek shërbimet tuaja.

 

Gjithashtu ne ofrojmë dhe menaxhimin e faqeve të rrjeteve sociale duke i azhornuar me materialet që ju dëshironi të shfaqen në faqe.