Llampa.al Web & Design | Hosting & Domaine
37
page-template-default,page,page-id-37,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Hosting & Domaine

Prenotoni tani emrin tuaj zyrtar në internet para se të jetë shumë vonë. Ne ju ofrojmë gjithë domainet që ju kërkoni .al , .com, .net .org etj.
Në çdo moment mund të porosisni atë që ju pëlqen më tëpër dhe t’ia bashkangjisi paraqitjes së faqes suaj të internetit.
Përdorni emaile të personalizuara për te komunikuar me partnerët dhe klientët tuaj në çdo vend.
Hostim shumë i shpejtë dhe i sigurt, që ju siguron hapësirën e nevojshme për të ruajtur gjithë të dhenat tuaja online.
Llampa.al Web & Desing ofron disa paketa për shërbimin e hostimit duke ju lejuar të zgjidhni atë që ju gjithmonë keni kërkuar
Lejojeni kompaninë tuaj të paraqitet denjësisht dhe na lejoni ta ndërtojmë ne prezencën tuaj online.
Hostet tona përfshijnë:
– Hapësirën e duhur për ndërtimin e faqes së internetit.
– Hapësirë për emailet që do përdorni.
– Emaile të personalizuara sipas domainit që ju keni zgjedhur.
– Databazë që ju mundëson ndërtimin e faqeve dinamike.
– Sigurinë maksimale dhe ruajte të materialeve të faqes suaj.