Llampa.al Web & Design | Faqe Interneti
35
page-template-default,page,page-id-35,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Faqe Interneti

Llampa.al Web & Desing është një kompani e cila ofron ndërtimin e faqeve të internetit për cdo lloj aktiviteti.
Biznesi juaj mund të ketë një faqe interneti ku mund të prezantojë gjithë shërbimet e veta, produktet dhe eksperiencën.

Ne jua mundësojmë këtë duke ju ofruar ndërtimin e faqeve cilësore, kreative dhe sa më tërheqëse, duke rrezatuar më së miri gjithë përvojën tuaj.
Në ndërtojme faqe për zyra ligjore, agjensi turistike, korporata, sipërmarrje personale, blogje, revista, e shumë aktivitete të tjera që kërkojnë shërbime profesionale.

Të gjitha çmimet tona plotësojnë të gjitha kërkesat që ju keni pa ju limituar në atë çka ofrojmë.

Çmimet dhe paktetat tona ofrojnë:

– Ndërtimin e faqeve dinamike të internetit (PHP/Javascript/JQuery/CSS3)
– Faqe që hapen në çdo pajisje smartphone, tablet, laptop etj.
– Mundësi për vetëmenaxhim të faqes. Ndërtim faqe me CMS ( Content Management System)
– Galeri pa limit fotografish.
– Videogaleri të lidhur me kanalin tuaj zyrtar në Youtube.
– Programim për të dalë faqja e internetit sa më lartë në motorrat e kërkimit ( Google).
– Mundësi për ta përmirësuar faqen në të ardhmen.
– Formular kontakti i detajuar.
– Support 24/7 çdo moment.
– Vendosje harte dinamike.

Faqet e internetit që Llampa.al ndërton, ofrojnë shumë më shumë shërbime të tjera që mbetet t’i eksploroni vetë.
Tek ne nuk ka kufizim, por ka vetëm vizion për të ndërtuar një prezantim që ju mungon prej vitesh.
Na kontaktoni dhe do t’ju përgjigjemi në çdo moment për të gjithë informacionin që kërkoni .

Jepini dritë biznesit tuaj!